Kosteusmittaus luotettavasti Helsingin ja muun Länsi-Uudenmaan alueella

Tarvitsetko luotettavaa kuivauspalvelua ja VTT-sertifioitua kosteusmittausta?

Olemme apunasi! Tiilimestari Oy on kosteusmittauksiin erikoistunut yritys. Toimimme monipuolisesti Helsingin, Espoon, Vantaan sekä muun Länsi-Uudenmaan alueella. Kosteuskartoitukset tekee aina VTT-sertifioitu rakenteiden kosteudenmittaaja.

Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä sekä taloyhtiöitä kattavasti. Yrityksellämme on lähes 30 vuoden kokemus. Toimintamme selkärankana ovat laadukkuus ja asiakaslähtöisyys.

Kun valitset palvelumme, saat käyttöösi alan vahvan ammattilaisen. Mittaukset tekee VTT-henkilöstösertifioitu kosteudenmittaaja. Pyrimme aina toimimaan mahdollisimman pikaisesti ja palvelemaan nopeallakin aikataululla. Myös hintamme ovat hyvin kilpailukykyisiä. Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kosteusmittauksista!

Pintakosteuskartoitus

Tiilimestari Oy on kosteuskartoitusten kokenut asiantuntija. Toimimme ammattitaidolla Helsingin, Espoon ja Vantaan sekä Länsi-Uudenmaan alueella.

Rakenteiden porareikämittaukset

Kun epäilet kosteusvauriota, käänny heti puoleemme. Teemme pintakosteuskartoitukset, porareikämittaukset ja hometutkimukset ammattitaidolla.

Home- ja mikrobitutkimukset

Tiilimestari on kosteuskartoituksiin sekä mikrobi- ja hometutkimuksiin erikoistunut yritys. Käytämme näytteiden ottajana vain VTT-henkilösertifioitua kosteudenmittaajaa.

Koepalamittaukset

Tiilimestari Oy on kosteusongelmien vankka asiantuntija. Tarjoamme tarkat kosteuskartoituksetongelmien lähteen tai laajuuden selvittämiseksi.